Sign in
author image

Conrad Castleton

Conrad është një veteran i industrisë dhe ka qenë i përfshirë në industrinë e basteve dhe lojërave të fatit për dekada.


Ai ofron njohuri mbi bastet sportive, kazinotë dhe promovimet më të fundit të basteshkruesve.