Sign in

Si të siguroni baste me Linebet Bet Insurance

10 maj 2022
phil-lowe
Phil Lowe 10 maj 2022
Share this article
Or copy link
  • Sigurimi 100% i basteve është i disponueshëm në Linebet
  • Sigurimi i basteve ju lejon të merrni një rimbursim 100% për të gjitha bastet e humbura
  • Shërbimi është i disponueshëm në të gjitha bastet sportive teke dhe akumuluese
Linebet Bet Insurance
Lojtarët Linebet mund të sigurojnë baste sportive për të shmangur humbjet me sigurimin 100% të basteve.

Sigurimi i Linebet ju lejon të merrni sigurime për bastet tuaja për të reduktuar humbjet ose për t'i shmangur ato plotësisht.

Ju mund të siguroni baste sportive pjesërisht ose plotësisht, me shërbimin e disponueshëm si për bastet teke ashtu edhe për bastet akumuluese. Ju mund të siguroni baste për çdo sport që gjendet në librin sportiv.

Duke zgjedhur të siguroni bastet tuaja, ju mund të vini bast në Linebet duke ditur se është e mundur të mos humbni kurrë!

Të gjithë lojtarët e regjistruar mund të sigurojnë bastet e tyre sportive, me këtë shërbim të hapur për klientët e rinj dhe ekzistues.

Nëse nuk jeni regjistruar ende, bashkohuni me kodin LinebetNEWBONUS për të marrë një bonus ekskluziv të mirëseardhjes. Regjistrimi zgjat më pak se një minutë dhe ju do të keni akses të menjëhershëm në Bet Insurance, përveçse do të jeni në gjendje të kërkoni bonusin e mirëseardhjes.

Sigurimi i basteve është i disponueshëm për baste të vetme dhe të shumëfishta. Nëse basti juaj humbet, pjesa e siguruar do të kthehet në llogarinë tuaj.

Këtu është një shembull se si funksionon Sigurimi i Basteve Linebet :

  • Ju vendosni një bast 10 $ me koeficient 1.8 dhe dëshironi të siguroni 100% të bastit. Sigurimi 100% mund të merret për një çmim prej 5 dollarë. Nëse jeni dakord me këtë, 5 dollarë do të merren nga llogaria juaj.
  • Nëse basti fiton, ju do të merrni 18 dollarë, të paguara plotësisht.
  • Nëse basti humbet, ju do të merrni përsëri 10 dollarë sepse shuma e plotë e aksionit ishte e siguruar.

Për të siguruar bastet tuaja, thjesht:

  1. Hyni në llogarinë tuaj në Linebet .com (ose hapni një llogari të re duke përdorur kodin promovues të Linebet NEWBONUS ).
  2. Klikoni mbi 'Sporti' dhe gjeni tregun ku dëshironi të bastoni
  3. Vendosni një bast Beqar ose Acumulator
  4. Futni vlerën e bastit tuaj dhe konfirmoni bastin

Pasi të keni vendosur bast, shkoni te 'Llogaria ime' dhe më pas zgjidhni 'Historiku i basteve'. Zgjidhni bastin që sapo keni vendosur, më pas gjeni opsionin 'Sigurimi i bastit' dhe klikoni për të siguruar bastin.

Mund të vini bast në më shumë se 1000 ngjarje sportive çdo ditë në Linebet dhe mund të përdorni librin e sporteve në PC ose duke përdorur një pajisje celulare. Ju mund të përdorni librin sportiv duke përdorur shfletuesin tuaj ose shfletuesin celular, ndërsa një aplikacion Linebet është i disponueshëm për t'u shkarkuar falas kur regjistroheni.

Mund të vini bast në mbi 40 sporte të ndryshme dhe do të gjeni të disponueshme si baste para ndeshjes ashtu edhe baste live çdo ditë.