Sign in

Sigurimi i Linebet - Si të shmangni humbjet në bastet tuaja

10 nën 2022
chris-horton
Chris Horton 10 nën 2022
Share this article
Or copy link
  • Zbuloni se si të shmangni humbjet në bastet tuaja në Linebet
  • Sigurimi 100% i basteve është i disponueshëm për të gjithë lojtarët e regjistruar
  • Lojtarët e rinj mund të përdorin kodin promovues NEWBONUS për të marrë bonusin më të madh të mirëseardhjes në dispozicion
  • Si të përdorni sigurimin e basteve Linebet
  • Si të siguroni një bast
Sigurimi i Linebet ju lejon të shmangni humbjen e basteve në Librin e Linebet .

Duke siguruar një bast në Linebet.com ju ose mund të reduktoni humbjet tuaja ose t'i shmangni ato plotësisht.

Kjo është duke përdorur sigurimin 100% të basteve, një veçori e shkëlqyer që ju lejon të merrni sigurim për bastet tuaja sportive.

Ju mund të zgjidhni të siguroni bastet tuaja pjesërisht ose plotësisht, dhe Sigurimi i basteve mund të përdoret në baste teke, si dhe në shumëfisha.

Nëse nuk jeni të njohur me Linebet , ai është një faqe globale bastesh në internet që ofron baste sportive në mbi 35,000 ngjarje çdo muaj.

Lojtarët e rinj mund të përdorin Kodi promovues i NEWBONUS kur regjistroheni për të kërkuar bonus deri në 130 dollarë në libër sportiv – 30% më shumë se oferta e reklamuar në faqen e tyre të internetit.

Sigurimi i Linebet është i disponueshëm për të gjitha sportet që gjenden në Librin e Sporteve dhe sapo të hapni një llogari, mund të përdorni shërbimin.

Si të përdorni sigurimin e basteve Linebet

Sigurimi i basteve është i disponueshëm në të gjitha bastet sportive. Nëse basti fiton, ju i merrni fitimet tuaja si normale. Duke siguruar një bast, ju mund të zvogëloni ose eliminoni çdo humbje financiare nëse basti humbet.

Këtu është një shembull se si mund të përdorni sigurimin e basteve:

Nëse vendosni një bast 10$ me koeficient 1.8 dhe dëshironi të siguroni shumën e plotë të bastit, Linebet do t'ju tarifojë 5$ për sigurimin 100%.

Nëse vendosni të siguroni bastin, 5 dollarë do të merren nga llogaria juaj.

Nëse ai bast fiton, ju do të merrni fitimet tuaja të plota ($18).

Nëse basti humbet, ju do të merrni përsëri 10 dollarë të kredituara në llogarinë tuaj sepse keni zgjedhur të siguroni shumën e plotë të stake !

Si të siguroni një bast

Këtu është një udhëzues hap pas hapi për sigurimin e basteve tuaja në Linebet :

  1. Shkoni në Linebet.com nëpërmjet kësaj lidhjeje, e cila ju çon direkt në faqen e tyre zyrtare të internetit.
  2. Identifikohu ose regjistrohu duke përdorur kodin promovues NEWBONUS .
  3. Klikoni në 'Sport' dhe gjeni sportin dhe tregun ku dëshironi të bastoni.
  4. Vendosni një bast teke ose përsëritni procesin për të përpiluar një bast akumulues.
  5. Futni shumën e parave që dëshironi të vini bast dhe klikoni për të konfirmuar bastin.

Pasi të keni vendosur bast, klikoni në 'Llogaria ime' dhe zgjidhni 'Historiku i basteve'.

Gjeni bastin që sapo keni vendosur dhe zgjidhni opsionin 'Sigurimi i bastit'. Më pas mund ta siguroni bastin!