Sign in

E hëna me fat Linebet ju lejon të merrni 100 € çdo javë

06 qer 2022
conrad-castleton
Conrad Castleton 06 qer 2022
Share this article
Or copy link
 • Merrni një bonus depozite 100% çdo të hënë në Linebet
 • Promo e së hënës me fat ju lejon të kërkoni deri në 100 € bonus çdo javë
 • Oferta është e disponueshme për të gjithë lojtarët e regjistruar
 • Lojtarët e rinj mund të përdorin kodin promovues të Linebet NEWBONUS për të marrë bonus mirëseardhjeje prej 130 €
Linebet Lucky Monday
Lojtarët Linebet mund të marrin një bonus prej 100 € çdo të hënë duke kërkuar ofertën e së hënës me fat.

Hyni në Linebet .com dhe mund të merrni një bonus ekskluziv depozite çdo javë.

Ky libër sportiv global ofron shumë promovime për lojtarët besnikë dhe kur hyni të hënën, mund të merrni një bonus depozite 100% me vlerë deri në 100 € ose ekuivalentin e monedhës.

Promo e së hënës me fat është në dispozicion për të gjithë lojtarët e regjistruar. Linebet është i disponueshëm në një numër vendesh në të gjithë Evropën, Azinë dhe gjetkë në botë. Kur identifikoheni, mund të kërkoni këtë ofertë bonus javore.

Nëse nuk jeni regjistruar ende, bashkohuni me kodin promovues të Linebet NEWBONUS . Ky kod i lejon lojtarët e rinj të marrin një bonus shtesë prej 30% kur bashkohen, me bonus deri në 130 €/$ në dispozicion.

Pasi të regjistroheni, mund të kërkoni gjithashtu ofertën e së hënës me fat, si dhe të gjitha promovimet dhe ofertat e bonuseve të tjera emocionuese dhe fitimprurëse.

Bonusi i të hënës me fat mund të kërkohet në çdo moment të së hënës. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të bëni një depozitë prej të paktën 1 €. Kjo depozitë më pas do të përputhet deri në një maksimum prej 100 €.

Për të marrë ofertën e Linebet të hënën me fat:

 1. Hyni në Linebet .com (ose hapni një llogari të re duke përdorur kodin promovues të Linebet NEWBONUS )
 2. Bëni një depozitë prej të paktën 1 € në çdo kohë të hënën 00:00 dhe 23:59
 3. Linebet do të përputhet me vlerën e depozitës tuaj deri në 100 € ose ekuivalentin e monedhës

Për shembull, depozitoni 1 € dhe do të merrni një bonus prej 1 €. Depozitoni 100 € dhe llogaria juaj e Linebet do të kreditohet me 100 € menjëherë!

Zbatohen termat dhe kushtet, por kjo ofertë është e disponueshme për të gjithë lojtarët e regjistruar të Linebet .

Identifikohu dhe kliko "Promovimet" për të marrë pjesë në këtë ofertë të së hënës me fat!

Kushtet dhe rregullat e Linebet hënën me fat

 • Duhet të jetë 18+ dhe të ketë një llogari aktive Linebet
 • Oferta është aktive të hënën nga ora 00:00 deri në 23:59
 • Një klient ka të drejtë për vetëm një bonus
 • Bonusi është i barabartë me 100% të shumës së depozitës, por nuk duhet të kalojë 100 €
 • Depozita minimale e kërkuar për të aktivizuar bonusin është 1 €
 • Bonusi kreditohet automatikisht në llogarinë e klientit pas depozitimit
 • Kushtet e plota mund të gjenden në libër sportiv kur jeni të kyçur në llogarinë tuaj